A-one rijschool
in Zoetermeer
Rijlessen
<<=Terug naar rijlessen in Zoetermeer

A-one rijschool
Belvederbos
2715 VE Zoetermeer
079 3200668

Categorien (auto/motor): A-one rijschool geeft autorijlessen.

Extra informatie:

We bieden uw een compleet aanbod en volledige totaalpakketten. Door de heldere communicatie weet je bij de A-one rijschool zoetermeer altijd waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zo kun je bij onze rijschool met een gerust hart aan je opleiding beginnen. Bij Rijschool A-one krijg je een goede rijopleiding. Dit is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool die met de tijd meegaat en je vakkundige rijopleidingen en ondersteuning biedt? Kies dan voor A-one rijschool.


Bij ons alles met uw doel en uw wensen.

U geeft aan wat u wilt bereiken en op welke manier u dat wenst te doen.
De ervaren instructeur zal u hierbij deskundig adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij maken voor elke leerling een passend lespakket met een goede prijs.Mocht het zo zijn dat je een pakket heb genomen van 30 uur en tijdens de opleiding blijkt dat er niet 30 maar 25 nodig hebt gehad. Dan krijg je na je praktijkexamen 5 x 40,- = 200,- van ons retour. Je betaald bij ons dus alleen wat je heb gebruikt Niets meer. Natuurlijk zijn losse lessen of een spoedcursus ook altijd een optie.

A-one rijschool u uitstekende en complete faciliteiten.
Omdat stabiliteit het leerproces stimuleert kunt u bij ons rekenen op een vaste rijinstructeur.
Tevens hebben wij een modern wagenpark. U kunt o.a. lessen in onze Ford Fiesta . Indien u liever in een automaat wilt lessen kan dat ook. We analyseren uw rijvaardigheid vooraf door middel van een proefles.
Er is een groot aanbod aan theorie materiaal waardoor men door de bomen het bos niet meer ziet. Indien gewenst selecteren onze deskundige instructeurs op basis van hun ervaring voor u de meest leervriendelijke en recente boeken/cd-roms.

Wordt uw zoon of dochter binnenkort jarig ?

Veel jongeren kijken jaren uit naar hun 18e verjaardag, o.a. omdat ze dan eindelijk kunnen beginnen met rijlessen. Op uw verzoek kunnen wij de verjaardag een verassende twist geven. Onze instructeur zal in een opgepoetste ford fiesta de jarige ophalen en feestelijk beginnen met de lessen.

Maakt u van uw doel ons doel?

De medewerkers en instructeurs van A-one rijschool staan tot uw dienst. Onze zeer ervaren instructeurs begeleiden u via een snelle en veilige route naar het behalen van uw rijbewijs.


A-one is in de volgende regio:

Benthuizen, Delft, Den Hoorn, Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Rijswijk, Pijnacker,Wateringen, zoetermeer

Vraag stellen aan A-one rijschool:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: