Van Kempen Rijopleiding
in Tilburg
Rijlessen
<<=Terug naar rijlessen in Tilburg

Van Kempen Rijopleiding
Grevenbichtstraat 29
5043 MA Tilburg
013-5704186

Categorien (auto/motor): Van Kempen Rijopleiding geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Van Kempen rijopleidingen in Tilburg

Bij rijschool Van Kempen Rijopleiding is het mogelijk om zogenaamde losse rijlessen te volgen, waarbij de frequentie afhankelijk is van de wens van de cursist.

Er kan ook een keuze worden gemaakt voor het volgen van een verkorte rijopleiding. Het volgen van een verkorte rijopleiding is vaak zeer efficiŽnt, omdat men dagelijks met het rijden in de auto bezig is en dus sneller de vaardigheden onder de knie kan krijgen.
Een intakeles bij deze rijschool in Tilburg, kan inzicht geven in wat de meest passende opleidingsmogelijkheid is voor het behalen van het rijbewijs.

Voor wat betreft de spoedopleiding kan er gekozen worden uit verschillende pakketten, waarvan de prijzen variŽren. Hoe meer rijlessen er in het pakket zitten, hoe hoger natuurlijk de daaraan verbonden totale prijs. In alle aangeboden pakketten zijn de kosten van het praktijkexamen auto inbegrepen. Indien er een tussentijdse toets wordt afgelegd, zullen deze kosten in meerdering worden gebracht op de prijs van het pakket. De intakerijles is overigens gratis als er een pakket geboekt wordt.

Onze autorijschool is gevestigd te Tilburg in de wijk Reeshof, en verzorgt rijlessen en theorielessen, theoriecursussen voor de personenauto, rijlessen volgen in de engelse taal vormt bij ons geen enkel probleem, zowel de praktijklessen als theorie kunnen volledig in de engelse taal worden verzorgt.

Vraag stellen aan Van Kempen Rijopleiding:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: