Rijlessen in Sassenheim
Selecteer een rijschool
Rijlessen
<<=Terug naar provincie Zuid-Holland

Overzicht Rijlessen in Sassenheim

Rijschool Van Berge Henegouwen
G B DE VROOMENSTR 5
2172SM Sassenheim

Categorien (auto/motor): autorijlessen
De 1e Sassenheimse Rijs. Vonk
MERCURIUSSTR 105
2172CC Sassenheim

Categorien (auto/motor): autorijlessen


Rijlessen bij Sassenheim in de buurt

Rijschool Moe
Sjoukjedijkstralaan 79
2134 CN Hoofddorp

Categorien (auto/motor): autorijlessen

NB: Door 1 of meer rijlessen af te nemen bij deze rijschool, dan kunt u hier 15 euro retour ontvangen. [Ontvang hier 15 euro]

Extra informatie rijlessen:
Autorijles in omgeving Leiden, Haarlemmermeer, Amsterdam en de bollenstreek (schakelauto) rijlessen per uur 36 euro,anderhalf uur 50 euro,dubbel uur 66 euro.omdat je 15 euro kan claimen is de eerste les gewoon 36 euro.
Rijschool Xenio
Randmeerstraat 86
2162LL Lisse

Categorien (auto/motor): autorijlessen

Extra informatie rijlessen:
Graag stel ik mezelf voor. Ik ben Xenio Scholte en geef nu enige jaren met veel plezier rijles. Ook mijn beide ouders hebben jaren lang rijlessen gegeven, dus aan ervaring geen gebrek. Opgegroeid in de bollenstreek en nu woonachtig in Lisse. Neem het vak rijinstructeur serieus en zorg dus met regelmaat dat de kennis op peil blijft doormiddel van .......
Rijschool G v/d Kamp
Westhove 63
2134VP Hoofddorp

Categorien (auto/motor): autorijlessen en motorrijlessen

Extra informatie rijlessen:
Autorijschool van de Kamp bestaat al 27 jaar in de Haarlemmermeer. U kunt hier behalve voor de gewone auto en motorrijopleiding ook terecht voor opleidingen op de automaat, simulator, RIS rijopleiding, opleiding voor de taxi en voor de aanhangwagen. Natuurlijk zijn er ook verschillende pakketten en mogelijkheden om uw opleiding versneld te doen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen.
Autorijschool Hartewens
Schelphoek 69
2134WR Hoofddorp

Categorien (auto/motor): autorijlessen

Extra informatie rijlessen:
AutorijschoolHartewensis reeds 6 jaar werkzaam in Haarlem en omgeving. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: ons succes kunt u aflezen aan ons slagingspercentage! Wij rijden met 3 opgeleide enthousiaste instructeurs. Onze lesauto's, BMW en WV Golf zijn voorzien van airco en zijn rookvrij. Wij hebben naast gewone rijlessen diversen opleidingsarrangementen, waaronder een 10-daagse spoedcursus. Voor meer informatie kunt u bellen.


Plaatsen in omgeving van Sassenheim

Abbenes (1 rijschool)
Beinsdorp (1 rijschool)
De Zilk (1 rijschool)
Hillegom (4 rijscholen)
Lisse (6 rijscholen)
Nieuw vennep (6 rijscholen)
Noordwijkerhout (2 rijscholen)
Voorhout (3 rijscholen)Bent u een rijschool uit Sassenheim of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sassenheim staan momenteel 2 rijscholen vermeld.