Rijschool van Paridon
in Leiden
Rijlessen
<<=Terug naar rijlessen in Leiden

Rijschool van Paridon
Vierlinghlaan 228
2332CT Leiden
0621699727

Categorien (auto/motor): Rijschool van Paridon geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Tijdens de intake les krijg je een degelijke uitleg over onze werkwijze en rijden wij een stuk om jouw startniveau en leerstijl te bepalen. Vervolgens geef je aan wat jouw wensen zijn. Aan de hand van jouw startniveau, leerstijl en wensen krijg je een goed onderbouwd advies over welk pakket bij jou past. Vervolgens maken wij een individueel leerplan om je goed voor te bereiden op het examen.

Ga voor zekerheid en kies voor een Totaalpakket. Alles wat je nodig hebt om je rijbewijs zit in de prijs inbegrepen. Daarnaast ontvang je, tot maar liefst 10% korting op de rijlessen. Je hebt keuze uit 4 pakketten. In elk Totaalpakket zit 40 uur rijles. Meer les nodig? Je behoud gewoon je korting. Eerder klaar? Wij betalen gewoon het openstaande bedrag terug.

Wij rijden van maandag tot en met zaterdag, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Zoals het hoort, wordt je opgehaald en thuisgebracht. Ons doel is om onze leerlingen op te leiden tot zelfverzekerde weggebruikers die veilig de weg op kunnen. Om dit te bereiken maken wij gebruik van een vaste werkwijze. Bezoek onze vernieuwde website om meer te weten te komen.

Vraag stellen aan Rijschool van Paridon:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: