Elmaci
in Leerdam
Rijlessen
<<=Terug naar rijlessen in Leerdam

Elmaci
van Rijstraat 3
4142 BN Leerdam
0652731905

Categorien (auto/motor): Elmaci geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Rijschool Elmaci werkt met een op maat gemaakt leerproces voor elke individuele leerling. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg, en motivatie van onze leerlingen, want ieder mens heeft andere begeleiding nodig. Dat is de reden dat wij het lespakket van onze rijlessen zo aanpassen dat er een ontspannen, gezellige en vooral leerzame samenwerking tijdens de rijles ontstaat. Wat uiteraard zeer bevorderlijk is voor het leerproces.

De rijopleiding wordt op 2 manieren aangeboden bij rijschool Elmaci. In de vorm van de reguliere lessen of in een cursuspakket waarbij de leerling zelf zijn of haar eigen les tempo kan bepalen. De lessen worden in fases gegeven, hiermee bedoelen wij dat de verschillende instructie- onderdelen vanaf het begin tot eind, stap voor stap worden behandeld. Een goede rijopleiding is namelijk een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord, zelfstandig en veilig leert rijden!

De onderdelen zoals voertuig beheersing en het kijkgedrag zijn de essentiŽle hoofdzaken, waarbij veel aandacht zal uitgaan naar het verkeersinzicht, zelfstandig route rijden, zelfreflectie en alle andere aspecten welke onderdeel zijn van het vernieuwde praktijkexamen.

Vraag stellen aan Elmaci:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: