Rijlessen in Koudekerke
Selecteer een rijschool
Rijlessen
<<=Terug naar provincie Zeeland

Overzicht Rijlessen in Koudekerke

Autorijschool Sandee
SCHUTTESTR 11
4371AD Koudekerke

Categorien (auto/motor): autorijlessen
J.j. Oranje
KEIWG 44
4371MX Koudekerke

Categorien (auto/motor): autorijlessen


Rijlessen bij Koudekerke in de buurt

Rijschool Walcheren
Herculesweg 40a
4338 PL Middelburg

Categorien (auto/motor): autorijlessen

Extra informatie rijlessen:
........ Wie zijn wij? Als je bij ons komt rijlessen krijg je les van een kwalitatief goed opgeleide instructeur of instructrice. Wij geven les op een aangename en moderne wijze. ........s goedgekeurd door het CBR voor het geven van rijlessen, het afleggen van Tussentijdse Toetsen en praktijkexamens. De auto voor het schakelrijbewijs, een Seat Ibiza 1.2 TDI ........
Rijschool Verhage
Van Cittersstraat 24
4333 KW Middelburg

Categorien (auto/motor): autorijlessen

Extra informatie rijlessen:
........ binnen 10 minuten in je mailbox. * Tegoed aan rijlessen via internet d.m.v. inlogcode zelf bij te houden. * Altijd dezelfde instructeur met zelfde auto. * Je wordt thuis opgehaald. Verdien gratis lessen!!! Bij elke vriend, vriendin of bekende die je opgeeft, ontvang je een gratis rijles. Zo kun je op een leuke manier zelf je.......
Bisoen
Hendrick vroomlaan 31
4383 TK Vlissingen

Categorien (auto/motor): autorijlessen en motorrijlessen

Extra informatie rijlessen:
........ enthousiaste instructeurs. Onze lesauto's, Vw golf,en twee opel astra,s zijn voorzien van airco en zijn rookvrij.Wij hebben naast gewone rijlessen diversen opleidingsarrangementen,waaronder een 10-daagse spoedcursus. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Binnen 2 werkdagen kunt u een antwoord van ons verwachten.
Autorijschool Perez
V.v.Goghlaan 5
4382 SN Vlissingen

Categorien (auto/motor): autorijlessen

Extra informatie rijlessen:
Wij zijn een jong en dynamisch rijschool met 7jaar ervaring in Zeeland , Bergen op Zoom en Roosendaal. Verbeterde lesmethodes en totaal-instructie. We streven er naar om de beste en goedkoopste autorijschool in Zeeland en West-Brabant te zijn. Wat ons uniek maakt is de meertalige opleiding welke wij te bieden hebben in 5 talen ! Je krijgt rijlessen van een leuke ervaren rij-instructeur.


Plaatsen in omgeving van Koudekerke

Middelburg (10 rijscholen)
Oost-souburg (2 rijscholen)
Vlissingen (9 rijscholen)Bent u een rijschool uit Koudekerke of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Koudekerke staan momenteel 2 rijscholen vermeld.