Rijschool Euro- Budget
in Didam
Rijlessen
<<=Terug naar rijlessen in Didam

Rijschool Euro- Budget
Wilhelminastraat 79
6942 ES Didam
0618409915

Categorien (auto/motor): Rijschool Euro- Budget geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Waarom zou je kiezen voor mijn rijschool?
Tegenwoordig zijn er zoveel rijscholen die op hun manier hun best doen om cliŽnten binnen te halen. De doorslaggevende betekenis is natuurlijk de prijs. De prijs die ik hanteer is 30 euro per les, die 60 minuten duurt.
Je moet echter de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Door mijn goede begeleiding hoef je meestal geen extra lessen te nemen, dan dat het noodzakelijk is. Als je met mij gaat rijden, kun je zeker van zijn dat je elk uur iets nieuw leert. Ik probeer de principes achter de verkeerregels uit te leggen, waardoor je het beter kunt begrijpen en onthouden. Leren uit het theorieboek zou minder effectief zijn, omdat je daarbij vooral de plaatjes moet herkennen in plaats van verkeersinzicht op te bouwen.
Als je je aanmeldt, gaan wij een vrijblijvend proefrit maken. Zo maken wij ook kennis met elkaar , kun je mijn rijlesauto bekijken en krijg je extra informatie en antwoorden op al je vragen.
Tijdens dit proefrit krijg ik een indruk van jouw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen. Na afloop kan ik jou adviseren welke cursusaanpak en lesvorm voor jou geschikt is,
Je kunt kiezen voor een pakket, snelcursus of gewone opleiding.


Extraís

Voor de leerlingen die een nieuw leerling binnen halen( denk aan je familie, vrienden, kennissen) geef ik een gratis les.
Je krijgt ook een CD-rom met de recente theoriecursus.
Ik geef rijles niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Pushtu, Dari en in het Russisch.
Leerlingen die Dari praten krijgen van mij een CD-rom met de theorie in Dari.
Ik geef ook les op zaterdag en Ďs avonds.
Ik hou rekening met jouw agenda.
Het praktijkexamen wordt door mij aangevraagd. Voor de leerlingen die moeite hebben met theorie, wordt een mondelinge theorie-examen aangevraagd.

Vraag stellen aan Rijschool Euro- Budget:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: