De Motorrijschool Vrenken
in Apeldoorn
Rijlessen
<<=Terug naar rijlessen in Apeldoorn

De Motorrijschool Vrenken
Watermanstraat 76
7324 AK Apeldoorn
055-5423282

Categorien (auto/motor): De Motorrijschool Vrenken geeft motorrijlessen.

Extra informatie:

"Motorrijschool Groeneveld is m.i.v. 01-06-2004 overgenomen door Roel Vrenken die alleen de motorrijschool heeft voortgezet onder de naam "De MotorRijschool" Groeneveld. M.i.v. 1 juni 2006 wordt de rijschool voortgezet onder de eigen naam "De MotorRijschool" Vrenken.
Als u bij ons de motoropleiding start wordt voor u een nieuwe motorhelm besteld die u tijdens de opleiding gaat gebruiken. Deze helm wordt uw eigendom nadat u voor het examen verkeersdeelneming bent geslaagd.
Onder het motto "autorijden leer je bij een autorijschool, motorrijden leer je bij "De Motorrijschool", zijn wij een geheel gespecialiseerde motorrijschool. Dat betekend dat de instructeur altijd volgt op de motor. Hierdoor kan hij veel beter instructie geven door een beter zicht op zijn leerlingen, demo's geven en eventueel voorrijden. Er staan maar liefst 7 motoren voor de leerlingen ter beschikking van 250 cc (lichte categorie), CB 500 3x, CBF 500 ABS, Transalp 600cc en een Deauville 650cc.
De gemiddelde leeftijd van de leerlingen is bij ons 30+ waarbij er evenveel damens als heren lessen. Wij geven ook motorles aan ouderen getuige Pieter die op de respectabele leeftijd van 67 jaar zijn rijbewijs heeft behaald.

Vraag stellen aan De Motorrijschool Vrenken:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: